lunes, 18 de agosto de 2008

JOVENTUTS SOCIALISTES EXIGEIX A LES NOVES GENERACIONS DEL PP QUE DENUNCIIN PÚBLICAMENT ALS PRESUMPTES IMPUTATS EN LA TRAMA DEL CONSORCI TURISME JOVE

Joventuts Socialistes exigeix una denuncia clara i responsable per part de les Noves Generacions del Partit Popular i davant les imputacions d’alguns dels seus afiliats dins la trama del Consorci Turisme Jove depenent de l’anterior Govern de Jaume Matas.
De la mateixa manera volem convidar a les NNGG a que públicament es manifestin en contra d’accions corruptes com les anteriorment nombrades i que assenyalin als membres de la seva organització juvenil que han participat de la trama del Consorci Turisme Jove, com és el cas de l’anterior director general de Joventut de l’anterior Govern Matas, Juan Francisco Gálvez, que és també el Coordinador General de les Noves Generacions del PP de Balears.
Joventuts Socialistes demana l’expulsió immediata de qualsevol persona, afiliada a les Noves Generacions imputada per qualsevol cas de corrupció com el del Consorci Turisme Jove que ara ens ocupa.
De la mateixa manera volem mostrar la nostra preocupació, davant un altre cas de corrupció a les nostres illes, que com es pot visualitzar sempre arriba des de les files populars.
La nostra més sincera rebutja i condemna davant aquests casos que acaben ferint molt d’aprop a la credibilitat de la societat envers la classe política en el seu conjunt.
Els joves socialistes volem seguir demostrant que no tots els politics son iguals i que per tant, el compromís que adquirim amb el conjunt de la societat illenca és el de denunciar tots els casos de corrupció venguin d’on venguin

No hay comentarios: