jueves, 24 de julio de 2008

LES JOVENTUTS ESTEM D'ENHORABONA

Les Joventuts Socialistes de Santa Eulària des Riu volem expressar la satisfacció pel nomenament d'Àgueda Quiñonero i Sílvia Cano, membres de JSIB a l'Executiva del PSIB-PSOE.

L'XI Congrés del PSIB-PSOE va acabar amb una gran notícia per les Joventuts Socialistes de les Illes Balears. A proposta de Francesc Antich, que repeteix com a Secretari General. Les dues militants de Joventuts Socialistes formaran part de la nova Comissió Executiva del PSIB-PSOE.


Sílvia Cano, actualment Consellera del Consell de Mallorca i Secretària d'Organització de les Joventuts Socialistes de Calvià, és la nova responsable de la Secretaria d'Igualtat del PSIB-PSOE. Estam segurs que farà tota la tasca necessària per defensar un dels drets que sempre hem exigit les Joventuts Socialistes: la igualtat entesa en tots els seus àmbits.
Per altra banda, Àgueda Quiñonero, regidora de Joventut i Serveis Socials de l'Ajuntament Sóller i Secretària d'Organització de l'Agrupació Socialista de Sóller, és una de les elegides per formar part de la nova Executiva del PSIB-PSOE.

Per tot això, les Joventuts Socialistes de Santa Eulària des Riu volem expressar la nostra satisfacció per les noves incorporacions al màxim òrgan del partit a les Illes Balears.

No hay comentarios: